Onze winkel

Bij Reinders Wielersport helpen we je graag met elke fiets!

In onze winkel vindt je alles op fiets gebied. Zo hebben we een ruime sportafdeling waar je de mooiste nieuwste racefietsen,gravelbikes,E-racefietsen, E-MTB & Mountainbikes vindt van de bekende merken: Cannondale – Cervelo – Wilier & Sensa.

Naast die mooie fietsen vindt je ook een ruim aanbod een accessoires,onderdelen & fietskleding. Zo werken wij in onze winkel hoek met merken: Castelli-Sportful-Roeckl-Bioracer, de kleding hoek is ruim opgezet en biedt een belangrijk onderdeel van onze sportieve winkel.

Niet op zoek naar die sportieve fiets? Geen probleem naast onze sportafdeling hebben wij ook een afdeling voor: Elektrische fietsen & Stadsfietsen.

Hier werken wij met de merken: Sparta, Batavus, Vyber, Cortina, Cannondale & Sensa. Allemaal hoogwaardige fietsen, en voor ieder een passende fiets die bij zijn wensen past.

Onze medewerkers komen allemaal oorspronkelijk uit de wedstrijdsport en zijn allemaal fietsliefhebbers, door de jarenlange ervaring die zij uit de wedstrijdsport hebben opgedaan kunnen zij u het juiste advies geven. Als het nu om een nieuwe fiets gaat of een nieuwe helm wij adviseren u graag met wat het beste bij u past!

Want naast een ruime keus in fietsen, vindt u ook een ruim aanbod in fietskleding van de merken Castelli,Sportful & Bioracer. Maar ook fietsschoenen/fietshelmen/wielen/onderdelen en nog veel meer accessoires vindt u in onze winkel.

Graag tot ziens in onze winkel aan Westerweiden 31 te Ruinerwold  (nabij Meppel)