opc_loader

Tacx T2400 Satori Smart fietstrainer

Tacx

Deze basic Smart trainer heeft een complexe techniek in een eenvoudig jasje. Je past de weerstand aan door middel van de hendel op je stuur met 10 weerstands-posities, van erg licht tot erg zwaar.

De trainer communiceert namelijk via ANT+ en Bluetooth® Smart. In de rem vindt een nauwkeurige snelheid-, cadans- en vermogensmeting plaats. Deze data wordt vervolgens weergegeven op het scherm dat je gebruikt, of dit nou een smartphone, tablet, sporthorloge of iets anders is. Tijdens een training kan jij, of je coach, je prestaties dus nauwgezet volgen. 

Omdat de Satori niet aan het elektriciteitsnet gehangen wordt, kun je deze trainer altijd en overal gebruiken, ook als je geen telefoon bij je hebt. 

249,00 219,00 U bespaart: 12%
x
Beschrijving

Software Tacx apps & apps van derden. PC software via upgrade

Bediening Stuurschakelaar

Remtype Magneet

Realistische hellingshoek 10 remstanden

Simulatie afdaling -

Max remvermogen (10 sec.) 950 Watt

Vermogen sprint (1 min.)  800 Watt

Massatraagheid 16,93 kg 1

Extra informatie

Verbinden met Windows PC
Heb je een Satori Smart en wil je meer uit je trainingen halen dan mogelijk is met de apps van Tacx? Dan bestaat de mogelijkheid om de trainer te koppelen aan je computer. Op die manier kun je trainen met de Tacx Trainer Software 4, Advanced. 

Het regelen van de weerstand door de computer is bij de Satori Smart niet mogelijk, wel het uitlezen van je prestatiegegevens. Je kunt bijvoorbeeld langere video’s rijden, uitgevoerd in HD of Blu-Ray kwaliteit, je eigen snelheid bepaald dan de snelheid van het beeld. Het aanpassen van de weerstand dient handmatig te gebeuren.

Beoordelingen (0)
Tacx T2400 Satori Smart fietstrainer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: