opc_loader

Tacx Neo 2 Smart T2850

Tacx

De Tacx NEO 2 Smart fietstrainer is de stilste, meest realistische en meest precieze Tacx fietstrainer.
De Tacx NEO 2 Smart heeft een compleet vernieuwde chipset waardoor de krachtige motor on de Tacx Neo 2 fietstrainer nog soepeler wisselt van weerstand en nog beter op het virtuele terrein kan reageren.
Met een maximaal vermogen van 2200 watt en een maximaal hellingspercentage van 25 procent, is het tijd om helemaal los te gaan op je zolderkamer!
 

Tacx Neo 2 fietstrainer met unieke functies

De Tacx Neo 2 smart trainer heeft een paar unieke functies waarmee het fietsn op een fietstrainer nog realistische is. Dankzij 'Road Feel' voelt een strook kasseien ook echt zo aan. De Tacx Neo 2 vibreert dan namelijk mee om het wegdek te simuleren. 
En dankzij afdalingssimulatie is een afdaling ook echt een afdaling. De Neo 2 trainer geeft jou namelijk letterlijk een extra zetje als je afdaalt. De motor werkt dan met je mee en versnelt voor je. 

1.299,00
x
Beschrijving

Virtueel trainen met de Tacx Neo 2


De Tacx NEO 2 Smart is ideaal voor sporters die een optimale trainingsondersteuning zoeken. Wil jij het maximale uit elke fietstrainingen halen? Dan is de Tacx NEO 2 daarvoor perfect. 

Naast de realistsche fietservaring heeft de NEO 2 namelijk ook een paar handige trainingsfuncties. De NEO 2 Smart beschikt bijvoorbeeld over pedaalslag-analyse. Met deze functie breng je jouw pedaalomwentelingen in kaart. 

Koppel je Tacx NEO 2 fietstrainer met de Tacx Software en je ziet precies hoeveel kracht jij in welke pedaalfase uitoefent. Zo kun je de krachtoverbrenging finetunen en je fietsprestaties optimaliseren. De cadansmeting aan de linker- en de rechterkant zorgt ervoor dat je het maximale uit iedere omwenteling haalt. 

Natuurlijk is de Tacx NEO 2 Smart een interactieve fietstrainer. Je snelheid, cadans en power worden precies gemeten en de NEO 2 kan volledig door de Tacx software en 3rd party apps zoals Zwift bestuurd worden. Met ANT+ en Bluetooth Smart maakt de fietstrainer eenvoudig verbinding met computers, smartphones en tablets. Zo geniet je van de virtuele fietswereld en train je met de ondersteuning van je favoriete trainingsapplicaties.

Uitgebreide omschrijving

Wat onderscheidt de NEO 2 Smart van andere fietstrainers?

Verbeterde compatibiliteit met assen.

De NEO 2 Smart wordt geleverd met extra adaptersets voor 142 x 12 mm en 148 x 12 mm steekassen. 

Nog stiller dankzij de verbeterde elektronica.

De interne elektronica is volledig herzien. Met een geoptimaliseerde en snellere chipset is de NEO motor stiller en responsiever dan ooit tevoren. 

Pedaalslag-analyse.

Door zowel links als rechts een detectiesensor te plaatsen, kan de NEO 2 de exacte positie van beide benen bepalen. Hierdoor is de fietstrainer in staat om een gedetailleerd en accuraat overzicht te maken van jouw pedaalomwenteling. Dit stelt je in staat om nog meer uit je krachtoverbrenging en fietsprestaties te halen. 

Dynamische inertie.

Dankzij dynamische inertie is fietsen realistischer dan ooit. In tegenstelling tot een vliegwiel, compenseert dynamische inertie voor gewicht, snelheid en hellingshoek. De realiteit werd nooit eerder zo geëvenaard. 

Road Feel.

Ervaar de vibrerende sensatie van fietsen over kiezelstenen, grind en andere oppervlakken. Deze functie behoort specifiek bij de NEO 2 Smart en werkt met de Tacx Films en Zwift. 

Afdalingssimulatie.

Ervaar het opwindende gevoel van versnellen in de afdaling. Met de NEO 2 Smart ervaar je dit unieke gevoel.

Zelfvoorzienend in stroom.

De NEO 2 Smart vereist geen stroombron. De NEO 2 kan zelf stroom opwekken tijdens het fietsen. Hierdoor kun je trainen waar en wanneer je maar wilt, zoals op vakantie of op trainingskamp. 

Connectiviteit.

De NEO 2 Smart verbindt draadloos met andere apparaten via ANT+ en Bluetooth. Zo gebruik je de NEO 2 in combinatie met jouw favoriete trainingsapplicaties.

Onderhoudsvrij.

De NEO 2 Smart vereist geen onderhoud en calibratie. Je kunt direct aan de slag. 

Flexibel en opvouwbaar frame.

Het frame van de NEO 2 Smart kan een paar graden meebewegen naar links en naar rechts. Hierdoor volgt het de natuurlijke beweging van het lichaam. Dit zorgt voor een nog hogere fietsbeleving. Daarnaast is het frame makkelijk opvouwbaar, en makkelijk te vervoeren dankzij de twee hendels. Ideaal als je de Tacx mee wilt nemen. 

Accuraat en betrouwbaar.

Met de NEO 2 Smart meet je jouw power-output met een uiterst hoge precisie. Hierdoor ben jij verzekerd van uitermate accurate en betrouwbare trainingsgegevens. Deze fietstrainer meet jouw power-output met een afwijkingspercentage kleiner dan 1 procent. Verder is de NEO 2 Smart de enige trainer die niet gekalibreerd hoeft te worden. 

Stand alone trainen.

De Smart elektronica maakt het ook mogelijk om zonder gebruik van software en programma's te fietsen. De weerstand wordt hierbij gesimuleerd door een progressieve weerstandscurve: naarmate je harder gaat fietsen, neemt de weerstand toe. 

Firmware updates.

Met de Tacx Utility App kun je eenvoudig de firmware updaten naar de meest recente versie. Zo beschik je altijd over de laatste versie, met de nieuwste verbeteringen en functies. Je krijgt een melding zodra er een nieuwe update beschikbaar is. 

LED-indicatoren.

De LED-indicatoren aan de zijkant laten zien wanneer de fietstrainer verbonden is met een ander apparaat via ANT+ of Bluetooth Smart.

Extra informatie
SPECIFICATIONS
Max. vermogen (40 km/h) 2200 Watt
Max. incline 25%
Simulatie afdaling Ja
Max. draaimoment 85 Nm
Max. remkracht 250 N
Vliegwiel Virtueel
Massatraagheid Variabel tot 125kg (275.6lbs)
Kalibratie Geen kalibratie nodig
Footprint (lxb) 575 × 750 mm (22.6 × 29.5 in)
Hoogte 550 mm (21.7 in)
Afmeting opgeklapt 620 × 260 × 440 mm (24.4 × 10.2 × 17.3 in)
Gewicht 21.5kg (47.3lbs)
Artikel nummer T2850
Beoordelingen (0)
Tacx Neo 2 Smart T2850 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: