opc_loader

Sis Go Energy+caffeine gel

Sis Go Energy+caffeine gel 

  • Bevat tot 150 mg cafeïne per gel.
  • Door de milde concentratie zijn de SiS gels snel en gemakkelijk door het lichaam te absorberen.
  • Door de makkelijk af te scheuren opening kan de energie gel gemakkelijk onderweg genuttigd worden.
  • Door de hoge opnamesnelheid zijn energie gels minder geschikt voor voorziening in de langdurige energiebehoefte.

De SIS Go Energy Cafeïne Gel bouwt voort op de unieke formule van de SiS Go Isotonic Energy Gels. De SiS Go Energy Cafeïne Gel bevat circa 22 gram koolhydraten en tot 150 mg cafeïne per gel (afhankelijk van smaak). Ideaal voor gebruik tijdens intensieve wedstrijden en lange, zware trainingsuren op de weg.

De SiS Go Energy Cafeïne Gel is een smaakvolle en energierijke energie gel. Met een unieke formule heeft SiS een makkelijk verteerbare gel gecreëerd. Door de milde concentratie zijn de SiS Cafeïne gels snel en gemakkelijk door het lichaam te absorberen. Hierdoor kan het lichaam in rap tempo van een energieboost worden voorzien. De SiS Go Energy Cafeïne gels zijn dan ook bij uitstek geschikt voor consumptie tijdens inspanningen bij hoge hartslag, wanneer het lastig is om voedsel te verwerken.

De SiS Go Energy Cafeïne Gels treden vaak op de voorgrond bij sportevenementen van de profs en worden dagelijks geconsumeerd door duizenden duuratleten over de hele wereld.

2,79 2,39 U bespaart: 14%
Smaak
Beschrijving

Aanbevolen gebruik: Neem 1 gel 30 minuten voor een kortdurende, intensieve inspanning. Neem 1 of 2 gels aan het eind van een lange duurinspanning. Het is aanbevolen om niet meer dan 4 SiS Go Energy Cafeïne gels per dag te consumeren.

Aanbevolen dosering: Het uitputten van de koolhydraatvoorraad tijdens inspanning is één van de voornaamste oorzaken van vermoeidheid. Het aanvullen van koolhydraten voorafgaand en tijdens de inspanning kan de (fiets)prestatie verbeteren. Als de inspanning langer duurt dan 90 minuten is het aanbevolen om extra koolhydraten te consumeren. Een veel gebruikte strategie is om energie gels te consumeren tijdens de intensievere fasen van de inspanning. Het verteringsproces van energie gels vereist een mindere doorbloeding in vergelijking met andere sportvoedingsproducten.

Waarschuwing: Bevat cafeïne (75 tot 150 mg per gel). Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Naast fysieke activiteit is het belangrijk om een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet te volgen en een gezonde levensstijl te leiden. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Als u een speciaal dieet volgt of medicijnen gebruikt is het altijd veilig om uw huisarts om advies te vragen. Gebruik dit product niet structureel op de lange termijn zonder medisch advies in te winnen.

Bewaaradvies: Bewaren op een koele, droge plaats (15-22 ºC). Buiten bereik van kinderen houden.

Geschikt voor: Veganisten, Vegetariërs, Lactose-vrij, Soja vrij, Gluten vrij, Tarwe-vrij, Vrij van noten.

Fabrikant specificaties:
• Tot 150 mg cafeïne per gel afhankelijk van smaak.
• Bevat 22 gram makkelijk verteerbare koolhydraten per gel.
• Geschikt formaat voor consumptie tijdens de inspanning.

Ingrediënten SiS Go Energy Cafeïne Gels:
Water, Maltodextrine (van maïs) (33%), natuurlijke smaakstoffen, geleermiddelen (Gellan-kauwgom, Xanthaangom), zuurteregelaars (citroenzuur, natriumcitraat), cafeïne (75 mg), conserveermiddelen (natriumbenzoaat, kaliumsorbaat), zoetstof (Acesulfaam K, Sucralose), Natriumchloride, Antioxidant (Ascorbinezuur)

Voedingswaardetabel SiS Go Energy Cafeïne Gels (als voorbeeld Cola): Per 100ml / Per portie 60ml
Energie: 594kj 142kcal / 356kj 85kcal
Eiwitten: 0.0g / 0.0g
Koolhydraten: 35g / 21g
waarvan suikers: 1.2g / 0.7g
Vetten: 0.0g / 0.0g
waarvan verzadigd: 0.0g / 0.0g
Vezels: 0.0g / 0.0g
Zout: 0.1g / 0.04g
Cafeïne: 125 mg / 75 mg

Beoordelingen (0)
Sis Go Energy+caffeine gel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: