opc_loader

Viber E1 Special edition

Vyber E1 Special edition 

Vergeet alles wat je weet over e-bikes! Wij tillen e-bikes naar een hoger niveau met de introductie van de Ride E1 Special Edition.
Deze opvallende Smartbike is uitgerust met een Vyber E-silence middenmotor, hydraulische Shimano schijfremmen, Shimano Nexus 7 versnellingen, slimme functies en onze Connected Ride® technologie.
Geweldige specificaties en dat voor een Killer-prijs!

 Fluisterstil en krachtig. Deze middenmotor is fluisterstil, zeer krachtig en heeft een koppel van maar liefst 60 Newtonmeter. Deze motor is bovendien klein, licht en in geval van diefstal op afstand uit te schakelen.
 Rotatiesensor. De middenmotor is uitgerust met een rotatiesensor. Deze sensor reageert op het rondgaan van de pedalen en biedt altijd maximale ondersteuning, ongeacht hoeveel kracht je zet.
 Stabiele wegligging. Dankzij de lage plaatsing van de aandrijfunit is de e-bike perfect in balans. Dit zorgt voor een betere wegligging en hierdoor heb je meer controle over je e-bike.

 

1.699,00
Accu type
Beschrijving

VYBER FIETS-TERUGVIND-SERVICE

Vyber staat achter haar product en heeft een service ontwikkeld waar iedere fietsendief de rillingen van krijgt. Met onze fiets-terugvind-service weten wij exact waar de e-bike zich bevindt. Is de e-bike gestolen? Dan gaan de Bike Trackers van onze opsporingsdienst recht op hun doel af. Hoe werkt het? Heel eenvoudig.

Vyber Kill-modus “Dé nachtmerrie van iedere dief”

HOE WERKT HET?

  • Schakel jouw e-bike uit. Schakel jouw e-bike uit door middel van de Vyber Kill-modus in de app.

  • Bike Trackers komen in actie. Onze Bike Trackers zullen direct in actie komen om binnen 48 uur jouw fiets terug te vinden.

  • Krijg een nieuwe fiets. Kunnen de Bike Trackers binnen 48 uur de e-bike niet terugvinden, dan leveren wij eenzelfde of nieuwere Vyberfiets terug.

APPFUNCTIES

Batterijcapaciteit
Makkelijk de status van de batterij checken.

Rittenlog
Alle ritten overzichtelijk bijhouden, beheren en registreren.

Kill-modus
Is de e-bike gestolen? Dan gebruik je de App om de e-bike op afstand uit te schakelen. De motor wordt dan door de geavanceerde software uitgeschakeld. Simpel toch?

Anti-diefstal
De e-bike is uitgerust met bewegingssensoren. De sensoren in de e-bike meten onverwachte bewegingen. Wordt de e-bike verplaatst, dan krijg je een bericht via de App.

Vind mijn fiets
Eenvoudig jouw fiets terugvinden? Door middel van GPS navigeert de App jou direct naar de e-bike.

Mijn fietsinfo
Bekijk overzichtelijk alle informatie die de e-bike bijhoudt. Zo heb je altijd de kilometerstanden binnen handbereik.

Beoordelingen (0 )
Viber E1 Special edition heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: