opc_loader

Vyber E1 +

Vyber E1 + 

Het topmodel van Vyber is afgemonteerd met krachtige hydraulische Magura remmen, lederen handvatten en een Monoshock voorvork.
Deze Smartbike wordt tijdelijk geleverd met een Turbocharger en 3 jaar Connected Ride® All Inclusive. Dat is nog eens een plus!

 Fluisterstil en krachtig. De digitaal aangestuurde, fluisterstille en bijzonder krachtige Vyber E-silence comfort middenmotor heeft een koppel van maar liefst 80 Newtonmeter! Deze motor is bovendien klein, licht en in geval van diefstal op afstand uit te schakelen.
 Natuurlijke ondersteuning. De middenmotor wordt aangestuurd door volledig digitaal gecontroleerde trapkrachtsensoren. De intelligente trapkrachtsensor meet hoeveel kracht je op de pedalen zet. Zet je meer kracht, dan krijg je meer ondersteuning. Dit zorgt voor een natuurlijke fietservaring.
 Stabiele wegligging. Dankzij de lage plaatsing van de aandrijfunit is de e-bike perfect in balans. Dit zorgt voor een betere wegligging en hierdoor heb je meer controle over je e-bike.

2.449,00
Accu type
Beschrijving

VYBER FIETS-TERUGVIND-SERVICE

Vyber staat achter haar product en heeft een service ontwikkeld waar iedere fietsendief de rillingen van krijgt. Met onze fiets-terugvind-service weten wij exact waar de e-bike zich bevindt. Is de e-bike gestolen? Dan gaan de Bike Trackers van onze opsporingsdienst recht op hun doel af. Hoe werkt het? Heel eenvoudig.

Vyber Kill-modus “Dé nachtmerrie van iedere dief”

HOE WERKT HET?

  • Schakel jouw e-bike uit. Schakel jouw e-bike uit door middel van de Vyber Kill-modus in de app.

  • Bike Trackers komen in actie. Onze Bike Trackers zullen direct in actie komen om binnen 48 uur jouw fiets terug te vinden.

  • Krijg een nieuwe fiets. Kunnen de Bike Trackers binnen 48 uur de e-bike niet terugvinden, dan leveren wij eenzelfde of nieuwere Vyberfiets terug.

APPFUNCTIES

Batterijcapaciteit
Makkelijk de status van de batterij checken.

Rittenlog
Alle ritten overzichtelijk bijhouden, beheren en registreren.

Kill-modus
Is de e-bike gestolen? Dan gebruik je de App om de e-bike op afstand uit te schakelen. De motor wordt dan door de geavanceerde software uitgeschakeld. Simpel toch?

Anti-diefstal
De e-bike is uitgerust met bewegingssensoren. De sensoren in de e-bike meten onverwachte bewegingen. Wordt de e-bike verplaatst, dan krijg je een bericht via de App.

Vind mijn fiets
Eenvoudig jouw fiets terugvinden? Door middel van GPS navigeert de App jou direct naar de e-bike.

Mijn fietsinfo
Bekijk overzichtelijk alle informatie die de e-bike bijhoudt. Zo heb je altijd de kilometerstanden binnen handbereik.

Beoordelingen (0 )
Vyber E1 + heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: