opc_loader

BIKEFITTING:


Op welke racefiets, triatlonfiets of mountainbike u ook rijdt, een goede afstelling is belangrijk.
Het vergroot het fietsplezier en voorkomt klachten tijdens het fietsen. Bovendien verhoogt het de efficiency.
Met behulp van ons bikefitting systeem en onze ervaring zorgen wij ervoor dat u perfect op uw fiets komt te zitten.


Wanneer u bij ons een fiets koopt is dat altijd inclusief een bikefitting!


BIKEFITTING STANDAARD               ( gratis bij aanschaf fiets )                                      


Bij de Bikefitting Standaard meten wij 10 punten van uw lichaam op, onder andere: totale lichaamslengte, binnenbeenlengte, schouderbreedte, voetlengte, armlengte en romplengte.
Deze lichaamsafmetingen voeren wij in het bikefitting systeem met daarbij de soort meting (race, triatlon of MTB) en uw persoonlijke voorkeuren.
Hieruit vertaalt ons bikefitting systeem uw lichaamsafmetingen naar een fietsafstelling.
Wij kunnen hierdoor uw juiste framemaat bepalen maar ook zorgen dat de fiets goed op uw lichaam kan worden afgesteld, zodat u probleemloos kunt fietsen.
 


SCHOENPLAATMETING


Uw schoenplaten zijn het eerste contact punt met uw fiets, het is dan ook  zeer belangrijk dat deze op de juiste plaats onder uw voet zitten.
Door de bal van de voet te meten zorgen wij dat u schoenplaat goed onder uw schoenen komt te zitten. Onder andere dove en pijnlijke voeten kunnen hiermee verholpen worden.


BIKEFITTING PRO

Bij de Bikefitting Pro  voeren wij de Bikefitting Standaard & schoenplaatmeting uit en zorgen dat de resultaten van de standaard meting worden uitgewerkt op uw fiets, al rijdend gaan wij vervolgens kijken hoe u met deze gegevens op de fiets komt te zitten en zullen zorgen dat de fijn afstelling van de meting en uw persoonlijke voorkeuren samen komen tot de ideale fietshouding. Door u dynamisch goed op de fiets te zetten zullen wij er voor zorgen dat u probleemloos makkelijker kunt fietsen.


 Wilt u er zeker van zijn dat een van onze medewerkers voldoende tijd voor u heeft bel of mail dan even voor dat u langs komt.

Email: info@reinderswielersport.nl

Telefoon: 0522-79014